Tuo kotiisi palanen luontoa uudella tapetilla!
Erilaisia elinympäristöjä maapallolla

Tuo kotiisi palanen luontoa uudella tapetilla!

Moni nykysisustaja kaipaa kotiinsa entistä enemmän luonnon kosketusta. Tietynlainen boheemi sisustustyyli on alkanut yleistyä myös suomalaisissa kodeissa. Luonnonmateriaalit, kuten villa, ovat hyvä vaihtoehto, kun kotiin halutaan tuoda luontoa mukailevaa tunnelmaa, mutta myös tapetilla voi tuoda kotiin palasen luontoa. Valitse esimerkiksi tapetti, jonka kukkaloisto tuo mieleen kevään tai tapetti, jonka värisävyt kuvaavat lempivuodenaikaasi. Mahdollisuuksia on monia ja tapetit on helppo tilata netistä. Kodin tapetoiminen uuteen, entistä luonnollisempaan, kuosiin onkin mukavaa tekemistä myös näin korona-aikana, jolloin tekemisen puute vaivaa monia! Ei olekaan ihme, että sisustaminen on juuri nyt erityisen suosittua tekemistä ja tapetit vaihtamalla ollaankin jo pitkällä kodin muutoksen loihtimisessa!

Mistä luonnon voimaa uhkuvat tapetit?

Kun haluat kotiisi tapetit, jotka suorastaan uhkuvat luonnon voimaa, kannattaa tutustua Kotitapetti-verkkokaupan laajoihin ja laadukkaisiin tapettivalikoimiin. Verkkokauppa tarjoaa edulliset hinnat sekä nopeat ja maksuttomat toimitukset. Sen valikoimista löytyy niin perinteisiä tapetteja kuin valokuvatapettejakin, minkä lisäksi kannattaa tutustua verkkokaupan kampanja- ja outlet-tuotteisiin, joiden joukosta voi tehdä hyviä löytöjä. Sinulla on myös mahdollisuus tulostaa tapettiisi unelmiesi luontokuva! Jos harrastat luontokuvausta, tämä on erityisen mukava vaihtoehto, sillä samalla, kun valokuvatapetti lisää kotisi viihtyisyyttä, se myös kertoo osaamisestasi kameran takana!

Monia vaihtoehtoja

Luontohenkisyyttä tapettiinsa haluavalla asiakkaalla on Kotitapetti-sivustolla moni vaihtoehtoja. Kivoja vaihtoehtoja löytyy esimerkiksi perinteisten tapettien puolelta. Tutustu esimerkiksi herkkään Nocturne-tapettiin, kukkaketoa muistuttavaan Dahlia Garden -tapettiin, nostalgiaa huokuvaan Hip Rose -tapettiin tai suurikuvioiseen Pimpernel-tapettiin. Jos haluat luontotunnelmaa lastenhuoneeseen, on esimerkiksi suloinen Charlie-tapetti hyvä vaihtoehto. Muista tilata verkkokaupasta samalla tapettiliisteri, jotta pääset saman tien tapetointihommiin, kunhan tilauksesi saapuu sinulle.

Valokuvatapetit ovat toinen oivallinen vaihtoehto sinulle, joka haluat rakkautesi luontoon näkyvän myös kotisi seinillä! Kotitapetti-sivustolta löytyy useita valokuvatapetti-osastoja, joista voi löytää teemaan sopivia valokuvatapetteja. Tutustu esimerkiksi sellaisiin osastoihin kuin Luonto ja maisema, Maat ja kohteet, Eläimet, Avaruus sekä Harmoniaa ja elämäntapa ja luo kotiisi näyttävä valokuvamuraali. Muraalin avulla voit loihtia kotisi seinälle esimerkiksi vuoristo-, ranta- tai niittymaiseman, joka auttaa sinua rauhoittumaan ja siirtymään mielikuvituksesi voimin unelmiesi luontomaisemaan.

Luonnon kuvaaminen ja monenlainen valokuvaharrastus on myös suosittua tekemistä ja ehkäpä haluat ikuistaa parhaimmat otoksesi myös kotisi tapettiin. Näin tapetit kertovat muillekin osaamisestasi ja saavat sinut tavoittelemaan entistä parempia otoksia. Omista kuvista teetetyt tapetit ovat myös mukavia muistoja, joiden pariin on mukava palata aina kotona ollessa. Inspiraatiota voi etsiä esimerkiksi Vuoden Luontokuva -kilpailun otoksista.

Kuinka oman kuvan tulostaminen kodin tapettiin sitten onnistuu? Tämä on helppoa kotitapetti.fi-sivuston näppärän työkalun avulla! Klikkaa ensin kotitapetti.fi-sivuston osioon, jossa on mahdollista tulostaa tapettiin valitsemasi unelmien kuva. Ensimmäiseksi sinun tulee ladata kuvasi selaimelta. Tämän jälkeen sinun tulee ilmoittaa valokuvatapetin tulostamista varten seinäsi mitat. Muistathan lisätä leveyteen ja korkeuteen 3 – 5 senttimetrin leikkausvara. Kotitapetti.fi-sivuston aloituskustannukset ovat kiinteät, joten tapettitilauksista laskutetaan aina minimissään 3 neliömetrin mukaan. Muista myös rajata kuvasi siirtämällä sitä kehyksessä. Tämä tapahtuu napsauttamalla kuvaa ja siirtämällä kehystä eli seinän aluetta siihen kohtaan, johon haluat sen kuvassa. Jos sinusta tuntuu, etteivät omat taitosi riitä kuvan muokkaamiseen ja käsittelemiseen, hyvä uutinen on, että kotitapetti.fi-sivuston graafikot voivat auttaa ja sivusto tarjoaakin maksutonta neuvontaa palvelunumerossaan.