RYHMILLE

Ryhmille

Hinnat ja varausehdot ryhmille

Ryhmille suosittelemme useamman aktiviteetin paketteja; joilla voimme tarjota onnistumisen elämyksiä myös heille, jotka eivät syystä tai toisesta lähde kiipeilemään. Lisäksi isompien ryhmien kanssa ryhmä voidaan jakaa eri aktiviteeteille, jolloin jonottaminen ja odottelu jää vähemmäksi. 
 
Ryhmäpaketit rakennetaan seuraavista elämyksistä:
- kiipeily seikkailupuistossa
- sokkoseikkailu
- jousiammunta
- kirveenheitto
- huonepakopeli
- kaupunkiseikkailu
- työhyvinvointia parantavia ryhmätehtäviä +100 €/ryhmä
 

Lue lisää

Seikkailupuistossa kiipeily ryhmille

Puissa kiipeily on jännää ja hauskaa puuhaa. Seikkailupuistosta löytyy viisi eritasoista puusta puuhun rakennettua yläköysirataa. Puiden löytyy yht. 41 erilaista tehtävää: on heiluvia polkuja, keinuvia lauttoja, kiipeilyseinää, vaijeriliukua....

Lue lisää

Seikkailupaketti

Tähän pakettiin sisältyy kiipeilyä yläköysiradoilla ja sokkoseikkailua. Seikkailupuistosta löytyy viisi eritasoista puusta puuhun rakennettua yläköysirataa. Radoilla on heiluvia polkuja, keinuvia lauttoja, kiipeilyseinää ja vaijeriliukuja. Sopii kaikille, jotka uskaltavat haastaa itsensä ja kaverinsa kokeilemaan omia rajoja. Rohkeimmille suosittelemme parirataa, jossa parin kanssa pääsee yhdessä ratkomaan eteen tulevia haasteita.

Lue lisää

Ryhmätehtäviä

Erilaisia hauskoja tehtäviä ryhmien ratkaistavaksi. Ryhmän koko voi olla 5-50 henkilön välillä. Henkilökuntamme opastaa haasteissa ja tehtävissä. Aktiviteetti voidaan järjestää joko sisä- tai ulkotiloissa. Pyydettäessä voimme järjestää tämän aktiviteetin muualla. Matkakulut lisätään hintaan.

Kesto 1-2 h

Lue lisää

Kirveenheitto

Kuka on ryhmänne paras kirveenheittäjä? Ammattitaitoiset oppaamme neuvovat sinulle kuinka ottaa haltuun tämä keskittymistä vaativa. Tässä tarkkuutta vaativassa aktiviteetissa voi järjestää leikkimielisen kilpailun muiden kanssa. Tämä mainio aktiviteetti sopii kaikentasoisille ryhmille.

Kesto n. 1 h

Lue lisää

Huonepakopeli

Elämyspakettiin voitte valita myös Huonepakopelimme, Isomyyn kellarissa, sisäänkäynti kävelykadulta Tapion vastapäätä. Huonepakopelissä ryhmänne lukitaan huoneeseen. Teillä on 60 minuuttia aikaa suorittaa eteen tulevat pulmat. Tule kokeilemaan miten teidän ryhmä pärjää. Tarkemmat tiedot täältä.

Kesto 1 h

Hinta 20-30 €/hlö riippuen ryhmäkoosta

Jousiammunta

Onnistumisen iloa suurillekin asiakasmäärille! Ammattitaitoiset oppaamme neuvovat sinulle kuinka ottaa haltuun tämä vanha metsästyslaji. Tarkkuutta vaativassa aktiviteetissa voi ottaa kisaa muiden kanssa. Tämä mainio aktiviteetti sopii kaikentasoisille ryhmille sekä lapsiryhmille. Tämä aktivitteetti voidaan siirtää helposti eri paikkoihin - myös sisätiloihin.

Kesto n. 1 h

Lue lisää

Kaupunkiseikkailu

Kaupunkiseikkailussa edetään ilmaisen kännykkäsovelluksen avulla. Opastus perustuu satelliittipaikannukseen. Sovellus ilmoittaa suunnan ja matkan seuraavalle tehtävärastille. Suunnistustaidoista on hyötyä, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Kun kännykkä on rastipisteen lähellä, sovellus paljastaa tehtävän, joka ryhmän tulee suorittaa. Yksi ryhmän jäsenistä kuvaa suorituksen. Tehtävissä vain mielikuvitus on rajoitteena. Tehtävät voivat olla esim. työhyvinvointia parantavia ryhmätehtäviä, ongelmanratkaisutehtäviä, suoritettavia tehtäviä, liikuntasuorituksia jne.

Lue lisää