RYHMILLE

Ryhmille

Treetop-seikkailupuistossa Joensuun Mehtimäellä vietät mieleenpainuvan virkistyspäivän isomman tai pienemmän porukan kesken. Kiipeily seikkailuradoillamme tarjoaa yhteistä haastetta työpaikkojen tyhy-/tykypäiviin, polttareihin, yhdistysten tai harrastusporukoiden kokoontumisiin – kaikille, jotka ovat valmiita ylittämään itsensä ja tsemppaamaan toisiaan hauskan tekemisen merkeissä!

Ryhmille suosittelemme useamman aktiviteetin paketteja, jolloin onnistumisen elämyksiä kokevat myös he, jotka eivät syystä tai toisesta halua lähteä kiipeilemään. Myös isommat ryhmät voivat näin jakaantua useampaan aktiviteettiin, jolloin odottelu ei vie aikaa itse hauskuudelta.

Kiipeilyn rinnalla tiimit voivat esimerkiksi kokeilla tarkkuuttaan jousiammunnassa tai kirveenheitossa, paeta lukitusta huoneesta Huonepakopelissä tai testata suuntavaistoaan sokkoseikkailun tai kaupunkisuunnistuksen merkeissä.

Hinnasto

Ryhmäpakettien hinnoittelu perustuu aktiviteettien lukumäärään seuraavasti:

Aktiviteetteja Hinta (sis. alv. 10%)
1 25 €/hlö
2 38,50 €/hlö
3 49,50 €/hlö
4 60,50 €/hlö
5 71,50 €/hlö

Ryhmän minimikoko: 10 hlö 16.4. -13.10.2018 välisenä aikana

Normaaleina aukioloaikoina ryhmän minimikoko on 6 hlö*

*Treetop on avoinna 1.5.-30.9.2018 säävarauksella:
ma-pe klo 14-19
la 12-18

Kesto: 2–4 tuntia ryhmän koosta ja aktiviteettien määrästä riippuen

Ryhmävaraukset: Pyydä tarjous tai laita sähköpostilla tarjouspyyntö osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aktiviteetit

Ryhmät voivat koota haluamansa paketin seuraavista elämyksistä:

  • Kiipeily seikkailupuostossa
  • Jousiammunta
  • Kirveenheitto
  • Huonepakopeli
  • Sokkoseikkailu
  • Kaupunkiseikkailu

Kiipeily seikkailupuistossa:

Aloita helpommasta, haasta itseäsi! Viisi eritasoista, puusta puuhun rakennettua yläköysirataa tarjoavat yhteensä 41 erilaista tehtävää: heiluvia polkuja, keinuvia lauttoja, kiipeilyseinää, vaijeriliu’un hurmaa…

Jousiammunta:

Tähtää ja anna palaa! Tässä entisaikojen metsästyslajissa saa taatusti hauskan kisan aikaiseksi tiimikavereiden kesken. Aktiviteetti sopii niin aikuisille kuin lapsiryhmillekin, ja se voidaan siirtää helposti eri paikkoihin – myös sisätiloihin.

Kirveenheitto:

Kenen kirves lentää tarkimmin? Oppaamme neuvovat, miten tämä kaikille sopiva, tarkkuutta vaativa laji otetaan haltuun. Harjoituskierroksen jälkeen ryhmänne onkin valmis leikkimieliseen kisaan!

Huonepakopeli:

Yhdistä elämyspakettiin salapoliisityötä ja arvoitusten ratkomista Huonepakopelin muodossa! Tiimin yhteispeli ja ongelmanratkaisukyky pääsevät testiin, kun aikaa paeta lukitusta huoneesta on vain 60 minuuttia… Miten teidän porukan käy?

Sokkoseikkailu:

Jännitystä halajaville ja tiimityötaitoja testaaville esterata sokkoseikkailuna on loistava lisä kiipeilyn oheen. Esteitä voi selvittää joko maanpinnalla tai lastenradalla. Tämä aktiviteetti siirtyy kätevästi myös sisätiloihin ja silmälaput saa muistoksi (arvo 10 e)!

Kaupunkiseikkailu:

Tässä seikkailussa ilmainen kännykkäsovellus johdattaa ryhmää tehtävärastilta toiselle ja edetä voi esimerkiksi kävellen, pyörällä, meloen tai SUP-laudalla. Tehtävät voivat olla mitä mielikuvituksellisempia: työhyvinvointia parantavia ryhmätehtäviä, ongelmanratkaisua, liikuntasuorituksia…

Lisäpalvelut

Jos haluat yhdistää virkistyspäivään hyvää ruokaa ja saunomista tai kokoustilat ja majoitukset helposti yhdestä paikasta, ota yhteyttä, niin järjestämme ne puolestasi.

Teemme yhteistyötä seuraavien kumppaneiden kanssa:

Näistä voi koota toiveiden mukaisia virkistyspaketteja esimerkiksi seuraavasti:

Haastetta ja rentoutusta:Kiipeily seikkailuradoilla + huonepakopeli + saunalautta + ruokailu

Asiaa ja virkistystä: Kiipeily seikkailuradoilla + kaupunkiseikkailu + kokoustila + ruokailu

Tervetuloa viettämään juuri teidän näköistä virkistyspäivää!

Varaukset

Alle 30 hlön ryhmät kts. hinnasto yläpuolelta

Yli 30 hengen ryhmät: Kysy tarjous Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Varausehdot ryhmille:

Varaus on sitova, kun varaukseen on alle 7 vrk. Osallistujamäärä on vahvistettava sitä ennen. Varaukseen voi tehdä muutoksia tai sen voi perua ilman kustannuksia viimeistään 7 vrk ennen sovittua ajankohtaa. Sitovan varauksen perumisesta veloitamme 50%. Jos ryhmä ei ilmesty paikalle tai peruutus tehdään alle 2 tuntia ennen varauksen alkamista, veloitamme 100%. Lääkärintodistuksella varauksen voi perua ilman kustannuksia, eikä todistuksesta tarvitse käydä ilmi peruutuksen syy. Jos kiipeileminen ei ole turvallista esim. myrskyn tai ukkosen takia, järjestämme korvaavaa ohjelmaa. Laskutuslisä 4€.

"Yli 95 % yritysasiakkaistamme on ollut joko erittäin tai hyvin tyytyväisiä Treetop-seikkailupuistossa vietettyyn virkistyspäivään."

Suosittelijamme:

Taina Saaristo / Hestek Oy, puh. 040 5851489, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..
HESTEK - innovatiivinen teräsrakentaja

Kirsi Karhapää / Joensuun Työterveys, puh. 050 430 0716, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Antti Kirjavainen / ETRA Joensuu, puh. 0500 273583, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tarjouspyyntö

HUOM! Alle 30 hlön ryhmille hinnat löytyvät nettisivuiltamme. Alle 10 hlön ryhmille hinta on edullisin kaikille avoimissa lähdöissä, joihin varataan paikat varausjärjestelmämme kautta.

Lähetä tarjouspyyntö sähköpostiosoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lisää viestiin tiedot:
Päivämäärä:
Aktiviteettimäärä:
Henkilömäärä:
Nimi:
Puhelinnumero:
Sähköpostiosoite:

Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!