KULUTTAJILLE

Treetop-seikkailupuisto

Puissa kiipeily on jännää ja hauskaa puuhaa. Seikkailupuistosta löytyy viisi eritasoista puusta puuhun rakennettua yläköysirataa. Puiden löytyy yht. 41 erilaista tehtävää: on heiluvia polkuja, keinuvia lauttoja, kiipeilyseinää, vaijeriliukua....

Sopii kaikille, jotka uskaltavat haastaa itsensä ja kaverinsa kokeilemaan omia rajoja. Aikuisten radat on suunnilteltu yli 140cm pitkille. Pienemmät pääsevät kiipeilemään aikuisten radoilla vain mukana kiipeilevän aikuisen seurassa. Lasten radalla voivat kiipeillä kaikki, jotka osaavat ajaa polkupyörällä ilman apupyöriä. Rohkeimmille suosittelemme parirataa, jossa parin kanssa pääsee yhdessä ratkomaan eteen tulevia haasteita.

Varaa aika

Kesto n. 2h

Työvuorojen suunnittelun takia toivomme, että varaukset tehtäisiin viimeistään edellisenä päivänä. Saatte jopa 6 €/hlö alennuksen, mikäli varaus on tehty vähintään 3 vrk AJANVARAUS-linkin kautta.

VARAUSEHTO: Varaukset ovat sitovia, kun varauksen alkuun on alle 24 h. Lähdöt toteutetaan mikäli osanottajia on tarpeeksi. Lähdön peruuntumisesta ilmoitetaan edellisenä iltana varauksen tehneille henkilökohtaisesti. Sitovan varauksen perumisesta veloitamme 50%. Jos ette ilmesty paikalle, veloitamme 100%. Lääkärintodistuksella sitovan varauksen voi perua veloituksetta.

Hinnasto 
voimassa 1.5.-30.9.2018 varausjärjestelmän kautta varattuina aikoina.

Kaikki radat (yli 140 cm):
3 vrk ennen 19 €
1 vrk ennen 22 €
alle 1 vrk ennen 25 €

Kaikki radat aikuisen seurassa (120-140 cm):
3 vrk ennen 9 €
1 vrk ennen 12 €
alle 1 vrk ennen 15 €

Lastenrata (kaikille, jotka osaavat ajaa polkupyörällä ilman apupyöriä):
3 vrk ennen 9 €
1 vrk ennen 12 €
alle 1 vrk ennen 15 €

Perhelippu (max. 2 aik. + 4 alle 12v. lasta)
3 vrk ennen 56 €
1 vrk ennen 68 €
alle 1 vrk ennen 80 €

Tuotteet ja hinnat ryhmille löytyvät täältä.

*Hinnasto on voimassa kaikille avoimissa lähdöissä.