TUOTTEET

Tuotteet

Sokkoseikkailu

 
Sokkoseikkailu parin kanssa. Parin silmät peitetään ja eteen tulevat tehtävät suoritetaan mukana seuraavan parin antamilla ohjeilla. Sokkoseikkailu suoritetaan joko maanpinnalla ja/tai lastenradalla. Tämä tuote sopii myös korkeanpaikankammosta kärsiville.

Lue lisää

Seikkailupuistossa kiipeily ryhmille

Puissa kiipeily on jännää ja hauskaa puuhaa. Seikkailupuistosta löytyy viisi eritasoista puusta puuhun rakennettua yläköysirataa. Puiden löytyy yht. 41 erilaista tehtävää: on heiluvia polkuja, keinuvia lauttoja, kiipeilyseinää, vaijeriliukua....

Lue lisää

Treetop-seikkailupuisto

Puissa kiipeily on jännää ja hauskaa puuhaa. Seikkailupuistosta löytyy viisi eritasoista puusta puuhun rakennettua yläköysirataa. Puiden löytyy yht. 41 erilaista tehtävää: on heiluvia polkuja, keinuvia lauttoja, kiipeilyseinää, vaijeriliukua....

Lue lisää

Huonepakopeli

Elämyspakettiin voitte valita myös Huonepakopelimme, Isomyyn kellarissa, sisäänkäynti kävelykadulta Tapion vastapäätä. Huonepakopelissä ryhmänne lukitaan huoneeseen. Teillä on 60 minuuttia aikaa suorittaa eteen tulevat pulmat. Tule kokeilemaan miten teidän ryhmä pärjää. Tarkemmat tiedot täältä.

Kesto 1 h

Hinta 20-30 €/hlö riippuen ryhmäkoosta

Ryhmäaktiviteetit – Jaettuja elämyksiä!

Treetop-seikkailupuistossa Joensuun Mehtimäellä vietät mieleenpainuvan virkistyspäivän isomman tai pienemmän porukan kesken. Kiipeily seikkailuradoillamme tarjoaa yhteistä haastetta työpaikkojen tyhy-/tykypäiviin, polttareihin, yhdistysten tai harrastusporukoiden kokoontumisiin – kaikille, jotka ovat valmiita ylittämään itsensä ja tsemppaamaan toisiaan hauskan tekemisen merkeissä!

Ryhmille suosittelemme useamman aktiviteetin paketteja, jolloin onnistumisen elämyksiä kokevat myös he, jotka eivät syystä tai toisesta halua lähteä kiipeilemään. Myös isommat ryhmät voivat näin jakaantua useampaan aktiviteettiin, jolloin odottelu ei vie aikaa itse hauskuudelta.

Kiipeilyn rinnalla tiimit voivat esimerkiksi kokeilla tarkkuuttaan jousiammunnassa tai kirveenheitossa, paeta lukitusta huoneesta Huonepakopelissä tai testata suuntavaistoaan sokkoseikkailun tai kaupunkisuunnistuksen merkeissä.

Lue lisää

Kaupunkiseikkailu

Kaupunkiseikkailussa edetään ilmaisen kännykkäsovelluksen avulla. Opastus perustuu satelliittipaikannukseen. Sovellus ilmoittaa suunnan ja matkan seuraavalle tehtävärastille. Suunnistustaidoista on hyötyä, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Kun kännykkä on rastipisteen lähellä, sovellus paljastaa tehtävän, joka ryhmän tulee suorittaa. Yksi ryhmän jäsenistä kuvaa suorituksen. Tehtävissä vain mielikuvitus on rajoitteena. Tehtävät voivat olla esim. työhyvinvointia parantavia ryhmätehtäviä, ongelmanratkaisutehtäviä, suoritettavia tehtäviä, liikuntasuorituksia jne.

Lue lisää

Hinnat ja varausehdot ryhmille

Ryhmille suosittelemme useamman aktiviteetin paketteja; joilla voimme tarjota onnistumisen elämyksiä myös heille, jotka eivät syystä tai toisesta lähde kiipeilemään. Lisäksi isompien ryhmien kanssa ryhmä voidaan jakaa eri aktiviteeteille, jolloin jonottaminen ja odottelu jää vähemmäksi. 
 
Ryhmäpaketit rakennetaan seuraavista elämyksistä:
- kiipeily seikkailupuistossa
- sokkoseikkailu
- jousiammunta
- kirveenheitto
- huonepakopeli
- kaupunkiseikkailu
- saunalautta
 

Lue lisää

Puusauna - elämyspaketti

KIIPEILY TREETOPISSA + SAUNALAUTTA

 • Ryhmäkoko: max 15 hlö
 • Kesto: 6 h
 • Hinta: 550 €/ryhmä (voim. ma-to).
 • Viikonloppuisin (pe-su) ryhmähintaan lisätään +150 €
 • Hinta sis. alv 10%

Lue lisää

Seikkailupaketti

Tähän pakettiin sisältyy kiipeilyä yläköysiradoilla ja sokkoseikkailua. Seikkailupuistosta löytyy viisi eritasoista puusta puuhun rakennettua yläköysirataa. Radoilla on heiluvia polkuja, keinuvia lauttoja, kiipeilyseinää ja vaijeriliukuja. Sopii kaikille, jotka uskaltavat haastaa itsensä ja kaverinsa kokeilemaan omia rajoja. Rohkeimmille suosittelemme parirataa, jossa parin kanssa pääsee yhdessä ratkomaan eteen tulevia haasteita.

Lue lisää

Pakosauna - elämyspaketti

HUONEPAKOPELI + SAUNALAUTTA

 • Ryhmäkoko: max 15 hlö
 • Kesto: 6 h
 • Hinta: 550 €/ryhmä (voim. ma-to)
 • Viikonloppuisin (pe-su) ryhmähintaan lisätään +150 €
 • Hinta sis. alv 10%

Lue lisää

Kirveenheitto

Kuka on ryhmänne paras kirveenheittäjä? Ammattitaitoiset oppaamme neuvovat sinulle kuinka ottaa haltuun tämä keskittymistä vaativa. Tässä tarkkuutta vaativassa aktiviteetissa voi järjestää leikkimielisen kilpailun muiden kanssa. Tämä mainio aktiviteetti sopii kaikentasoisille ryhmille.

Kesto n. 1 h

Lue lisää

Sekasauna - elämyspaketti

KIIPEILY TREETOPISSA + HUONEPAKOPELI + SAUNALAUTTA

 • Ryhmäkoko: max 15 hlö
 • Kesto: 8 h
 • Hinta: 735 €/ryhmä (voim. ma-to)
 • Viikonloppuisin (pe-su) ryhmähintaan lisätään +150 €
 • Hinta sis. alv 10%

Lue lisää

Jousiammunta

Onnistumisen iloa suurillekin asiakasmäärille! Ammattitaitoiset oppaamme neuvovat sinulle kuinka ottaa haltuun tämä vanha metsästyslaji. Tarkkuutta vaativassa aktiviteetissa voi ottaa kisaa muiden kanssa. Tämä mainio aktiviteetti sopii kaikentasoisille ryhmille sekä lapsiryhmille. Tämä aktivitteetti voidaan siirtää helposti eri paikkoihin - myös sisätiloihin.

Kesto n. 1 h

Lue lisää

Polttaripaketti

Järjestä mieleenpainuvat polttarit seurueellesi!

Treetop-seikkailupuistossa Joensuussa järjestät hauskan kokemuksen polttarisankarille. Polttaripaketin voi rakentaa tarjolla olevista elämyksistä tai valita jonkun valmiista tuote paketeistamme. Lisätietoja elämyksistä ja niiden hinnoista löydät täältä.

TARJOUS: treetoppailu + huonepakopeli alk. 38,50 €/hlö (norm. 45 €/hlö) 

Tarjous voimassa ti-pe klo 14-19 ja la klo 12-18 välisenä aikana. Ryhmän minimikoko 6 hlö (muina aikoina ryhmän minimikoko 10 hlö).

Lue lisää

 • Kuluttajat

  Täältä löydät sopivat tuotteet, kun olet tulossa yksin, kaverin tai perheen kanssa.


  Notice: Undefined property: ContentViewCategory::$maxLevelcat in /var/www/vhosts/treetop.fi/httpdocs/templates/gk_university/html/com_content/category/blog_children.php on line 30