UKK

Usein kysytyt kysymykset 

Miksi haette rahoitusta?

Haemme rahoitusta tehdäksemme Treetopista entistä paremman paikan yrittäjille ja kuluttajille kehittämällä puiston palveluita ja tekemällä investointeja kaudelle 2018. Kumppaneiden mielipide on meille tärkeä ja he pääsevät vaikuttamaan, mihin suuntaan Treetoppia kehitetään. Rahoituksen avulla voimme tarjota myös kesätyöntekijöillemme ja asiakkaillemme säännölliset työ- ja aukioloajat.

 

Milloin saan sähköiset liput?

Toimitamme sähköiset liput kauden 2017 jälkeen.

 

Milloin ja miten sähköiset liput voi käyttää?

Liput käyvät maksuvälineenä 1.5.-30.9.2018 varausjärjestelmän kautta varattuina aikoina. Liput on tarkoitettu ensisijaisesti Treetop-seikkailupuistossa kiipeilyä varten. Erikseen voidaan sopia lippujen käyttämisestä virkistyspäivien, polttareiden, synttäreiden, yritystapahtumien jne. maksamiseen lippujen yhteenlaskettuun arvoon saakka erikseen sovittavalla hinnalla. 

 

Mitä eri näkyvyysvaihtoehdot tarkoittavat?

Yrityksen nimi verkkosivuilla = Yrityksen nimi on listattuna sivulla ”Yhteistyökumppanit”
Logonäkyvyys verkkosivuilla = Yrityksen logo ja linkki verkkosivuille ovat listattuna sivulla ”Yhteistyökumppanit”
Logonäkyvyys etusivulla = Yrityksen logo ja linkki verkkosivuille ovat näkyvissä verkkosivuston etusivulla
Diplomi yhteistyöstä = Yritykselle toimitetaan sähköinen, tulostettava diplomi yhteistyöstä.
Logonäkyvyys infotauluun = Yrityksen logo painetaan infotauluun, joka on esillä Treetopissa koko kauden 2018 ajan.
Logonäkyvyys markkinointimateriaaleissa ja työvaatteissa = Yrityksen logo painetaan ja sijoitetaan kaikkiin kauden 2018 markkinointimateriaaleihin. Näitä ovat esimerkiksi digitaaliset markkinointimateriaalit (Facebookin kansikuva, uutiskirjeet, verkkosivut), painotuotteet (flyerit, esitteet) ja työvaatteet.
Diginäkyvyys ”Viikon yhteistyökumppani” = Kuvaus kumppaniyrityksestä ja yhteistyöstä verkkosivuilla ja Facebookissa.
Oma nimikkorata = Yritys voi valita itselleen nimikkoradan paketin tilaushetkellä vapaina olevista ratavaihtoehdoista. Yritys on näkyvästi esillä radalla radan yhteyteen hankittavassa ratakyltissä. Huom! Tarjolla rajoitettu määrä!

 

Voimmeko tulla paikalle ilman ennakkovarausta?

Sähköiset liput, jotka yritys saa kumppanuuspaketin yhteydessä, käyvät maksuvälineenä vain varausjärjestelmän kautta varattuina aikoina 1.5.-30.9.2018. Näin pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin välttämällä ruuhkia radoillamme ja kutsumalla paikalle tarvittaessa myös lisää henkilökuntaa.

 

Millä maksuvälineillä rahoitus onnistuu?

Laskutamme yhteistyöpaketit ensisijaisesti verkkolaskulla. Ellei verkkolaskutus ole mahdollista, niin lähetämme laskun sähköpostilla. Ekologisista syistä emme lähetä paperilaskuja. Laskutuslisä on 4 €. 

 

Mikä on laskutettava tuote? 

Ennakkomaksu lipuista kaudelle 2018 (alv 0%). Ennakkomaksuihin ei lisätä arvonlisäveroa.

 

Paljon yhteistyöpaketit maksavat?

Tarjolla on useita eri yhteistyöpakettivaihtoehtoja, joiden hinnat vaihtelevat (alk. 99 €). Tutustu vaihtoehtoihin.

 

Voiko yritys vähentää verot omassa kirjanpidossa?

Vero muodostuu siinä vaiheessa, kun vastikkeeksi saatuja lippuja käytetään Treetopissa liikuntapalvelujen maksamiseen. Maksun jälkeen saatte kuitin, johon sisältyy arvonlisäveroa 10%. Arvonlisäverovelvolliset yritykset voivat vähentää pstokuitilla näkyvän arvonlisäveron verotuksessaan. 

Muuta kysyttävää?

Kysy lisätietoja Treetopin yrittäjältä, Juha-Mikael Maliselta, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 0400-557101