Lähde mukaan

Lähde mukaan rakentamaan uutta seikkailua

Treetop-seikkailupuisto tarjoaa unohtumattomia ulkoliikuntaelämyksiä Mehtimäen kauniissa ympäristössä lähellä Joensuun keskustaa. Puiden väliin rakennettujen kiipeilyratojen lisäksi kävijät voivat testata taitojaan esimerkiksi kirveenheitossa, jousiammunnassa ja sokkoseikkailussa. 95 % asiakkaistamme on tyytyväisiä palveluihimme.

Haemme kumppaneita tehdäksemme seikkailupuistosta entistä paremman paikan niin yrityksille kuin kuluttajillekin. Rahoituksen avulla voimme tarjota asiakkaillemme säännölliset aukioloajat, kehittää puiston palveluita ja tehdä siitä paikan, jonne kuka tahansa voi tulla virkistäytymään ja rakentamaan omaa hyvinvointiaan.

Tarjoamme yrityksille yhteistyöpaketteja, jotka sisältävät näkyvyyttä Treetopissa ja viestintäkanavissamme. Paketteihin kuuluu myös vaihteleva määrä sähköisiä lippuja kaudelle 2018, joilla voidaan tukea esimerkiksi oman työyhteisön hyvinvointia.

 Haluamme tarjota kaikenikäisille kiipeilijöille mahdollisuuden haastaa itsensä, voittaa pelkonsa ja kokea liikkumisen riemua myös jatkossa. Lähde sinäkin mukaan tarjoamaan elämyksiä, jotka eivät unohdu!

 

Treetopin luvut pähkinänkuoressa

Seikkailupuistossa käy kauden aikana 7000 - 8000 asiakasta
Verkkosivuillamme vieraillaan kauden aikana 85 000 kertaa
Facebook-sivumme tavoittaa 2627 tykkääjää

Kiinnostuitko?

Tutustu paketteihin tai ota yhteyttä:

Juha-Mikael Malinen
yrittäjä

Treetop-seikkailupuisto
Urheilupuisto, Joensuu

puh. 0133 172 182
puh. 0400-557 101

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.