Saapumisohjeet

Saapumisohjeet

Treetop seikkailupuiston alueella on ilmainen sisäänpääsy. Puistossa voi kulkea vapaasti merkittyjä polkuja pitkin. Kun haluat seikkailemaan, sinun tulee vuokrata meiltä kiipeilyvälineet.

Ohjeita seikkailijoille:

  • Suosittelemme käymään vessassa ennen seikkailua. Lähimmät WC:t löytyvät Areenalta ja Vesikosta.
  • Tupakoitsijoille tiedoksi, että seikkailupuiston alue on savuton!
  • Turvallisen seikkailun takaamiseksi jokaisen seikkailijan on noudatettava henkilökunnan antamia ohjeita sekä luettava, ymmärrettävä, hyväksyttävä ja allekirjoitettava turvallisuusohjeet.
  • Suosittelemme tekemään ennakkovarauksen. Silloin ei tule turhia käyntejä, eikä tarvitse odotella kiipeilemään pääsemistä ja meillä on riittävästi henkilökuntaa.
  • Tullessasi seikkailupuistoon mene ensimmäisenä infoon. Varaudu allekirjoittamaan turvallisuusohjeet ja maksamaan välinevuokra. Maksu mielellään pankki- tai luottokortilla. Meille käy myös käteinen, Smartum jne. Nettisivuiltamme löydät kaikki meille käyvät maksuvälineet.
  • Lipunmyyntiluukulta siirryt välinevarastolle. Henkilökuntamme opastaa sinulle kiipeilyvälineiden pukemisen. Pue varusteet päällesi ohjeiden ja mallin mukaan. Odota, että varusteet saadaan puettua kaikille samassa lähdössä oleville. Varusteiden pukemiseen menee enintään 10 minuuttia. Henkilökunta tarkastaa , että kiipeilyvälineet on puettu oikein.
  • Henkilökunta ohjaa sinut testiradalle. Kuultuasi turvallisuusohjeet, kulje testirata läpi käyttämällä varusteita oikeaoppisesti. Kun ohjaaja toteaa sinun osaavan varausteiden käytön, voit siirtyä varsinaisille seikkailuradoillemme.
  • Aloita helpoimmista ja siirry vaikeammille radoille vasta, kun olet varmat että selviydyt niistä ongelmitta. Ota huomioon pituusrajat radoille. Alle 140cm pitkät voivat kiipeillä aikuisten radoilla mukana kiipeilevän isomman henkilön kanssa. Alle 120 cm pitkät voivat kiipeillä vain lastenradalla, joka on suunniteltu pienemmille kiipeilijöille (askelpituus, turvavaijerin korkeus)
  • Kun lopetat seikkailusi, palauta varusteet henkilökunnalle, jonka jälkeen voit poistua seikkailupuiston alueelta. SEIKKAILUPUISTON ALUEELTA EI SAA POISTUA KIIPEILYVARUSTEIDEN KANSSA! Tupakointi kiipeilyvaljaiden kanssa on ehdottomasti kielletty!
  • Jos tarvitset apua tai neuvoja, niin kutsu henkilökunta paikalle. Meillä on jokaisessa vuorossa vähintään yksi henkilö, joka päivystää alueella mahdollisia kysymyksiä/ongelmatilanteita. Tarvittaessa tulemme nopeasti paikalle. Harjoittelemme pelastamista säännöllisesti, että osaamme toimia nopeasti kaikissa mahdollisissa (ja mahdottomissakin) tilanteissa.