Aukioloajat

Aukioloajat

TÄMÄ ON TREETOP-SEIKKAILUPUISTON VIIMEINEN KAUSI!!!

1.-20.10.2018 olemme auki yli 10 hlön ryhmille tilauksesta lokakuun puoleen väliin saakka (kts. tuotteet > ryhmille). Tarjolla on myös muutamia kaikille avoimia lähtöjä, jotka toteutuvat, jos niihin saadaan edelliseen iltaan klo 20 mennessä yli 10 sitovaa ennakkoilmoittautumista (kts. varausehto). Kaikille avoimiin lähtöihin paikat varataan alla olevan linkin kautta.

Varaa aika

Kesto 2h

Yli 10 hlön ryhmien varaukset: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. (kts. tuotteet > ryhmille)

Työvuorojen suunnittelun takia toivomme, että varaukset tehtäisiin viimeistään edellisenä päivänä. Saatte jopa 6 €/hlö alennuksen, mikäli varaus on tehty vähintään 3 vrk AJANVARAUS-linkin kautta.

VARAUSEHTO: Varaukset ovat sitovia, kun varauksen alkuun on alle 24 h. Lähdöt toteutetaan mikäli osanottajia on tarpeeksi. Lähdön peruuntumisesta ilmoitetaan edellisenä iltana varauksen tehneille henkilökohtaisesti. Sitovan varauksen perumisesta veloitamme 50%. Jos ette ilmesty paikalle, veloitamme 100%. Lääkärintodistuksella sitovan varauksen voi perua veloituksetta.