Ajankohtaista

Työpaikka avoinna!

Treetop-seikkailupuiston yrittäjä Kristian Sotti sai työtarjouksen ympärivuotisesta työpaikasta, josta hän ei voinut kieltäytyä. Näin ollen Kristian aloittaa elokuussa uusien haasteiden parissa.

Treetopissa on meneillään paras sesonki! Tästä johtuen haemme nyt pikahälytyksellä Treetop-seikkailupuistolle uutta (kevyt)yrittäjää / vastaavaa kiipeilyohjaajaa (voidaan palkatakin, jos esim. kevyt-yrittäminen ei ole sinulle vaihtoehto).

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsopimus tehdään lokakuun 2018 loppuun.

Palkka riippuu siitä, onko kyseessä yrittäjä vai palkattu henkilö. Molemmat vaihtoehdot ovat meille mahdollisia. Tärkeintä on löytää henkilö, joka on haluaa tuottaa elämyksiä omille asiakkailleen ja pystyy vastaamaan asiakkaittemme turvallisuudesta.

Lisätietoja tehtävästä antaa nykyinen yrittäjä Kristian Sotti, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai omistaja Juha-Mikael Malinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Tämän työpaikkailmoituksen saa jakaa henkilöille, joille tämä työpaikka voisi sopia :)

Kesäterveisin,

Kristian ja Jumi

PS. Otathan meihin yhteyttä myös siinä tapauksessa, että olen kiinnostunut ohjaajan tehtävistä. Vastaavan lisäksi Treetop-seikkailupuistoon tarvitaan 1-2 uutta kiipeilyohjaajaa - ainakin heinäkuun ajaksi, mielellään sellaisia henkilölöitä, jotka pystyisivät tekemään keikkahommia lokakuun puoleen väliin saakka